Psykiske fordele ved floating

Vi har i den seneste periode sat stort fokus på, hvad de psykiske fordele er ved floating. Men vidste i, at der også er mange fysiske fordele?🙌🏼

De mest kendte fordele er smertelindring, hurtigere restitution og lindring ved graviditet. For at give jer forståelse for de enkelte vil vi give en hurtig forklaring på, hvordan det hjælper nedenfor.👇🏽

🧘🏼‍♀️Smertelindring
Floating skaber vægtløshed, som er med til at lindre de mange belastninger, din krop udsættes for på daglig basis. Derudover skabes der en naturlig udsendelse af endorfiner, som hjælper mod kroniske smerter, fibromyalgi og andre tilstande.

🏋🏽‍♀️Hurtigere restitution
Mange af verdens topatleter bruger floating som et redskab til hurtigere restitution, da de høje niveauer af magnesium som er til stede i vandet, absorberer sig ind musklerne og genopretter vigtige byggesten for ens kropsfunktion og afslapning. Noget som de fleste mennesker ikke er klar over, at de faktisk mangler.

🤰🏼Graviditet
Gravide kvinder opnår dybdegående lindring med floating, da det vægtløse miljø fjerner pres på kroppen. Aflastning og sanse isolation gør det derudover muligt at opnå en dybere kontakt til barnet.

Der findes mange andre fordele ved floating. Vil du lære mere så tag endelig et kig på Floatstudio.dk 📲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *